"Коли я вийшов з офісу, мені здалося, що за мною стежать. Я вирішив змінити звичний маршрут. Але, підійшовши до свого двору, побачив невідомого мені чоловіка, вирішив не ризикувати і вийти з двору на вулицю. Тоді мені дорогу перегородив другий чоловік і зі словами: "У Вишгород ти більше не поїдеш" завдав мені сильного удару по голові. Після цього я втратив свідомість", - розповів потерпілий.

Журналісту програми "Гроші" Дмитру завдали важких травм, серед яких струс мозку, перелом щелепи, множинні побої. Допомогли йому перехожі, які першими викликали швидку допомогу.

Коли на місце події після дзвінка потерпілого прибули колеги журналіста, вони разом склали відповідну заяву про напад.

"Ми вважаємо, це показова історія, і нас намагаються залякати. Діма дійсно розробляє тему про незаконний розподіл землі під Вишгородом. І у нас вже знаходяться документи, які створять проблеми для багатьох залучених у цей процес", - прокоментував інцидент керівник департаменту журналістських розслідувань телеканалу 1+1 Максим Шиленко.

"Ми намагаємося робити чесні, резонансні розслідування, і напад на журналіста у зв'язку з професійною діяльністю - неприпустимий і кричущий випадок. Ми звертаємося до правоохоронних органів і просимо їх з усією серйозністю поставитися до даного випадку. Ми сподіваємося, що злочинці будуть покарані, хто б не був замовником нападу", - додав він у зв'язку з побиттям колеги.

Нагадаємо, нещодавно побили кандидата у депутати від партії Ляшка.