"Владу треба міняти зараз і негайно, саме зараз час діяти рішуче і радикально. Інакше вільної від Януковича України не буде ні цієї весни, ні багатьох наступних. Треба припинити пісні й танці на Майдані, не для того він зібрався", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Ляшко переконаний, що компромісів з чинною владою не може бути.

Читайте також: Герман впевнена, що на Майдані — безробітні, а у Маріїнському — успішні українці

"Закликаю політиків, які вважають себе лідерами опозиції, усвідомити очевидну істину - сьогодні зміна влади в Україні можлива лише революційним шляхом. Янукович і його банда не віддадуть владу за жодних умов, довибори 15 грудня це переконливо доводять. Будь-які компроміси і домовленості з цією бандою неможливі", - наголосив нардеп.

Разом з цим Ляшко пропонує свій власний план дій для Майдану. Так, політик пропонує створити уряд національного порятунку, який візьме на себе всю повноту влади в Україні. Організувати і провести громадою вибори мера Києва і міської ради. Опозиційним депутатам скласти мандати, щоб зробити продажну Раду нелегітимною. Обрати Народний парламент.

Читайте також: Партизанськими витівками блокуємо адміністративні будівлі, — Тягнибок

Крім того, нардеп запропонував призначити Генерального прокурора і силових міністрів. Створити народні органи влади на місцях і перебрати на себе всю виконавчу владу. Звернутися до урядів демократичних країн світу визнати нову народну владу в Україні і встановити з нею стосунки, припинивши будь-які відносини з нинішньою регіоналівською бандою.

Ляшко переконаний, що для того, щоб громадяни підтримали нову владу, треба невідкладно прийняти ряд актів економічного плану.

Нагадаємо, опозиція створює громадянське об'єднання "Майдан". Про це під час народного віча у Києві заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Екс-нардеп, захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко вважає, що в опозиції немає чіткого плану дій.