Фехтування

Одна з найкращих шаблісток світу, українка Ольга Харлан здобула перемогу на етапі Гран-прі з фехтування, що завершився у Сеулі. У фіналі змагань наша шаблістка здолала американку Ібтіхай Мухаммад з рахунком 15:9, а в півфіналі — принципову суперницю, росіянку Софью Вєлікую (15:11).

Стрільба з лука

Українські "Робін Гуди" вдало виступили на етапі Гран-прі, який відбувся у Греції: Маркіян Івашко став переможцем в індивідуальних змаганнях, "золото" також завоював наш дует Георгій Іваницький та Вероніка Марченко у міксті, а чоловіча збірна виборола "бронзу" у командних змаганнях.

Дзюдо

Не залишились без медалей українці і на Гран-прі, який проходив у турецькому місті Самсун — Вікторія Туркс виборола "бронзу" у категорії до 78 кг.

Біатлон

Зима — традиційна пора успішних виступів нашої біатлонної команди, тож не дивно, що звання найкращих спортсменів місяця у грудні-березні розділили між собою Валентина Семеренко (грудень та березень), Сергій Семенов (січень) та Ірина Варвинець (лютий). Сподіваємось, що і наступного року, з поверненням у команду Олени Підгрушної та Віти Семеренко українська "золота четвірка" потішить нас високими результатами.