Архів
Курси валют
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Ресторан Mosimann цінять за свіжу та просту кухню

Ресторани світу 15:30, 5 січня 2011 1090

Шеф-кухар Антон Мозиманн працює у незвичній атмосфері. Понад 15 років тому маестро, який народився в Швейцарії, відкрив свій ресторан у колишній церкві.

Заклад розташований у лондонському районі Белгрейвія. Ресторан став таким собі клубом, який відкритий лише для членів Мозиманна.

“Наша особливість полягає у тому, що ми можемо вибирати наших гостей. Ми готуємо для друзів, тому що наші члени автоматично з часом стають друзями. Це дуже класно. Я знаю, за яким столом хоче сидіти містер такий-то, я знаю улюблену страву місіс такої-то, це дуже весело. Це неначе одна велика сім’я”, - каже шеф-кухар ресторану Mosimann Антон Мозиманн.

Відвідувачі відчувають не лише усамітнення у приватному клубі, вони також цінять страви Мозиманна, особливістю яких є свіжіть та справжній смак. Ще 30 років тому кухар привіз до Лондона просту, свіжу кухню. Тоді це було своєрідною революцією. Відомий ресторанний гід нагородив Антона Мозимана двома зірками Мішелін. Книги маестро вплинули на формування цілих поколінь кухарів, а також і на британську кухню.

“Натуральна кухня - це метод приготування їжі без масла, без сметани, олії чи інших жирів. Цілком природно. Продукти варять, готують на грилі або на парі таким чином, щоб зберегти смак. Продукти доволі часто готують надміру, додають до них надто багато алкоголю. В результаті ви їсте соус з масла та алкоголю”, - каже шеф-кухар ресторану Mosimann Антон Мозиманн.

Однією із фірмових страв закладу є капраччо з лосося та крабами. Лосося маринують у цукрі, солі та прянощах. Тоді рибу ріжуть на тонкі шматочки та викладають на тарілку.

“Це дуже цікава страва, до того ж дуже проста. Її легко можна приготувати для 5-6 осіб, або навіть для сотні. Це дуже легко”, - каже шеф-кухар ресторану Mosimann Антон Мозиманн.

Лосося посипають свіжим, щойно звареним м’ясом крабів та імбиром. Тоді додають свіжі прянощі - коріандр, цибулю, кріп. Потім поливають страву лимонним соусом.

“Я приготував соус з лимонного соку, сої, та рибного бульйону. Це все я добре перемішав із сіллю та перцем. Важливо, щоб соус не був густим”, - каже шеф-кухар ресторану Mosimann Антон Мозиманн.

Таку страву як ця можуть вам подати в одній з приватних кімнат закладу. Наприклад у кімнаті Давідофф або ж Бентлі. Адже окрім приготування страв кухар також захоплюється старовинними машинами.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
Коментарі
СЛУХАЙ ON AIR
РАДІО МАКСИМУМ Радіо Максимум
ЧИТАЧІ РЕКОМЕНДУЮТЬ
Більше новин
Новини інших ЗМІ
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук