Цей мініпалац XIX сторіччя доволі довго був звичайним будинком, який згодом перетворили у ресторан. Заклад має 5 різних кімнат. У кожній з них відвідувачі можуть поринути у ту чи іншу історичну епоху. У ресторані побувало безліч знаменитостей. Тут обідав навіть король Іспанії.

”Ми можемо похвалитися такими відомими відвідувачами, як екс-прем’єр Феліпе Гонсалес, його величність принц та її величність королева. До нас також часто приходять посли, політики та представники іспанського бомонду”, - каже представник ресторану Taberna del Alabardero Даніель Санчес.

Шеф-кухар Карлос Мітчелл закінчив кулінарну школу при ресторані. Сьогодні він готує філе яловичини з часником у вершках. Страву подають із свіжими овочами та приправляють сіллю, ялівцем і оливковою олією. Кухар нарізає помідори, порей та моркву. Тоді смажить м’ясо в оливковій олії.

”Дуже добре. Тепер забираємо м’ясо із сковорідки. Воно має потрібний колір. Кладемо м’ясо у каструлю з гарячою водою”, - каже шеф-кухар ресторану Taberna del Alabardero Карлос Мітчелл.

Тепер м’ясо готуватиметься 3 години разом з пореєм, помідорами, морквою, цибулею та спеціями. Всі кімнати ресторану відновлено до первинного вигляду. Це зроблено для того, аби зберегти атмосферу дому багатої севільської сім’ї XIX сторіччя. Тим часом на кухні Карлос вже готує часник.

”Спершу часник готують декілька хвилин у воді, тоді в оливковій олії, і врешті у вершках. Потім його подрібнюють”, - розповідає шеф-кухар.

Готове м’ясо поливають бульйоном із смажено яловичини та поміщають у піч на 10 хвилин.

”Врешті ми смажимо трохи гороху в оливковій олії і подаємо його з м’ясом”, - зазначає Карлос Мітчелл.

Іспанці доволі багато часу витрачають на обід. Тому відвідувачам, які зібралися попоїсти у Таберні, краще запастися часом. Адже, це саме те місце, де можна насолодитися їжею.