Архів
Курси валют
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Топ-10 видів чаю, які варто пити цієї весни

Лавандовий чай
Лавандовий чай / Фото з відкритих джерел

Не лише охолоджуючі напої дадуть вам полегшення в спекотну пору. Ароматні чаї теж стануть хорошими помічниками та допоможуть налаштуватись на хороші думки.

Про це повідомляє Cosmopolitan.

Як правило, більшість чаїв заварюються стандартно: берете чайну ложку з купкою листя рослини, яка вам до вподоби, заливаєте повною склянкою окропу і даєте настоятись близько 10 хвилин. Щоб був ароматніший та стійкіший запах чаю, його варто наляти в термос або в іншу закриту посудину. Після настоювання – проціджуйте в чашку.

Читайте також: Як правильно заварювати чай: корисні підказки

ТОП-10 смачних рослин для запарювання чаю:

Чебрець;

Ромашка;

Шипшина (перед заварюванням сухі плоди злегка розчавіть);

Конюшина;

Троянда;

Лимонна м'ята;

Фенхель (кореневища, насіння);

Суничні листя;

Лаванда;

Липа.

Читайте також: Як зробити зелений чай кориснішим: поради експерта

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
Коментарі
СЛУХАЙ ON AIR
РАДІО МАКСИМУМ Радіо Максимум
ЧИТАЧІ РЕКОМЕНДУЮТЬ
Більше новин
Новини інших ЗМІ
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук