У Тбілісі продають по-справжньому грузинське морозиво зі смаком напівсолодкого вина та відомого місцевого десерту – чурчхели. Новинку готує одна з місцевих компаній.

Читайте також: Як правильно вибрати морозиво: поради експерта

Творці незвичного морозива пропонують споживачам самим вибирати інгредієнти для його приготування, а вже після цього його готують на очах у клієнта.

За спеціальною тайською технологією всі складники подрібнюють на спеціальному пристрої, який одразу їх охолоджує до -30 градусів.

Один із засновників компанії Ніка Чугошвілі розповідає, що вони з друзями загорілись ідеєю створити холодні ласощі з абсолютно грузинським ароматом і смаком – з вином Хванчкара і чурчхелою.

До молочної суміші додається вино, потім це охолоджується в спеціальній установці, після чого роли з морозива подаються з нарізаною чурчхелою,
– розповів чоловік.

Окрім цього, грузинська компанія виробляє морозиво з лікеру Бейліс, зі смаком мохіто і інших популярних алкогольних коктейлів.