"В аеропорту переважно ми їли наші армійські сухпаї. Але, одразу скажу, які їсти не варто. Це рослинно-м'ясні консерви, але замість м’яса – комбіжир. Це суцільний жах, а не їжа. Це сором, що в українській армії, яка воює, такі сухпаї", — сказав Матлак у коментарі "Радіо Свобода".

"Кіборг" додав, що адреналін їх підтримував, але бійці намагалися їсти кілька разів на день.

Матлак пригадав, як десантники якось пригостили їх норвезькими і американськими сухпаями, які вони якось дістали.

"Там був дуже смачний рис, він добре розігрівався на сорбіті. Ми пробували й американський сухпай. Там були якісь картопляні штуки з гострим соусом, наскільки я пам’ятаю, хлібець такий смачний і дуже смачний плавлений сир. Єдине, що там було несмачне, це напій типу "Юпі"", — розповів боєць.

Читайте також: Українська армія мене шокувала, — росіянин, що став "кіборгом"