• укр
  • рус
Архів
Курси валют
+12°
+22° +22°
  • завтра
    +22° / +14°
  • п’ятниця
    +22° / +14°
  • субота
    +22° / +14°
youtube @24
Loading...
google @24
vkontakte @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Дивись онлайн онлайн
укр
Для можливості перегляду онлайну потрібно встановити Adobe Flash

Як іноземці варили український борщ

Для можливості перегляду онлайну потрібно встановити Adobe Flash

У Харкові провели фестиваль борщу. За звання кращих змагались шість команд, серед яких були не лише українці.

До звичних інгредієнтів для борщу – картоплі, капусти та буряка, інтернаціональна команда додала лимон та східні спеції.. Єдиного рецепту в учасників не було. Бульйон, до прикладу, готувала представниця Туркменістану. А потім кожен додавав щось своє. В команді також є студенти із Бразилії.

Переможцями стала команда з Генічеська. Аби не прогадати та підсилити шанси на перемогу, вони приготували одразу два види борщу. Обидва готували у тандирі.
Команда переможців також розповіли, що готували по секретному рецепту із секретними інгредієнтами.

Читайте також: На острові Пхукет триває вегетаріанський фестиваль

Третій міжнародний фестиваль борщу вперше провели у Харкові. Організатори рорзповіли, що мета заходу не тільки визначити найкращих кухарів, а й зберегти українські традиції.

Джерело: 24 Канал
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

powered by lun.ua
СЛУХАЙ ON AIR
РАДІО 24 Радіо 24
ЧИТАЧІ РЕКОМЕНДУЮТЬ
Більше новин
Новини інших ЗМІ
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2015, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук