Архів
Курси валют
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Як правильно заморозити банан для приготування смузі та випічки

Як правильно заморозити банан
Як правильно заморозити банан / unsplash

Заморожений банан дуже зручно використовувати для приготування смузі, або додавати у випічку – тоді він зберігає свою форму та аромат.

Для заморзоки краще вибирати переспілі фрукти: вони солодше і ароматні. Зазвичай, банани пропонують заморожувати в шкірці або нарізаними на шматочки, але і те й інше не дуже зручно.

Читайте також: 4 секрети приготування смачного варення на зиму

Щоб зняти з замороженого банана шкірку, потрібно сильно постаратися або витратити багато часу на розмороження. А шматочки змерзаються, і відокремити один від іншого стає практично неможливо.

Простий і зручний спосіб заморозити банан:

1. Очистіть банан від шкірки. Починайте з кінця, протилежної ніжці, так банан залишиться чистіше, на ньому не буде "ниточок".

2. Загорніть кожен банан в пластикову плівку, фольгу або папір для випічки.

3. Складіть загорнуті банани в пакет і приберіть в морозилку.

4. Коли зберетеся готувати, дістаньте стільки бананів, скільки вам потрібно.

Заморожені банани. Фото: hangrychicks
Заморожені банани. Фото: hangrychicks

Джерело: Lifehacker
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
Коментарі
СЛУХАЙ ON AIR
РАДІО МАКСИМУМ Радіо Максимум
ЧИТАЧІ РЕКОМЕНДУЮТЬ
Більше новин
Новини інших ЗМІ
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук