Про це він розповів для The Independent.

Ерік радить любителям коктейлів готувати їх як улюблену їжу: слідкувати за пропорціями та слідувати рецепту. Саме для того, щоб коктейль вийшов ідеальний, найголовніше – це вимірювати кількість інгредієнтів, які потрібно додавати в загальну суміш.

Читайте також: Люди п'ють більше алкоголю через великі келихи, – вчені

Найпростіший коктейль, який ви можете приготувати вдома, – це коктейль на основі горілки, рому, джину або віскі. Наприклад, якщо взяти рівні частини джина, солодкого вермуту і Кампарі та прикрасити склянку часточкою апельсина, перед вами стоятиме коктейль Негроні,
– розповів Лорінц.

Також відомий бармен руйнує всі стереотипии щодо пляшки, в якій продається алкоголь. Тому що часто за стильною етикеткою продається неякісний продукт, а в непримітній пляшці – чудовий.

"Щоб уберегтися від неприємностей, краще купувати алкоголь у спеціалізованих магазинах, для яких відбір якісного спиртного – професійне завдання", – додав Ерік Лорінц.

Чоловік рекомендує, що краще витратити трохи більше грошей, використовувати меншу кількість інгредієнтів, але бути впевненим у тому, що коктейль буде не лише смачним, але й безпечним.

Приходь за натхненнями на наш Instagram