Архів
Курси валют
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Як розбагатіти на “чесному чаї”, класичних пончиках та шоколадному печиві

Заробити перший мільйон – справа не з легких. Але при правильному підході результат може випередити очікування. Сьогодні познайомимося з людьми, які винайшли власну формулу успіху.


Холодний чай

Професор Баррі Нейлбафф та його колишній студент Сет Голдман ніяк не могли знайти хороший напій для втамування спраги. Все було надто солодким, допоки вони не вигадали холодний чай. Свій винахід вони назвали "чесним чаєм”.

Нейлбафф підрахував — аби заварити чашку високоякісного чаю, потрібно лише 5 центів. Науково-дослідні роботи теж дешеві.

Бетесда, штат Меріленд — батьківщина “чесного чаю” — розташована за милю від будинку Голдмена, де він та Нейлбафф виготовляли перші партії холодного напою. Як вони розвивали свій бізнес – дізнавайтеся із відеосюжету.

Класичні пончики

Наша наступна історія — про братів Марка та Майкла Клебек, які звернули увагу на постійний брак пончиків у кав’ярнях, і вирішили щось із цим зробити.

Чи то в музиці, чи то в дизайні, брати Марк та Майкл розділяють пристрасть до ностальгії та кітчу. Їхній своєрідний смак проявився наповну, коли вони ремонтували будинок своєї мами у 91-му. Їм це припало до вподоби, тож у вільний час разом із друзями вони також реконструювали кав’ярні.

У 2001-му вони хотіли відкрити власну кав’ярню. Для вивіски вони взяли іржавий знак старого китайського ресторанчика із назвою Topspot. Втім, дорогою в ремонтну майстерню від нього відпала літера s. Літеру замінила кавоварка. І TopPot відкрився.

Вони гадали, що звичайний пончик, виготовлений за всіма правилами, зможе стати хорошою конкурентною перевагою TopPot. Вони навіть знайшли обладнання для вироблення пончиків, але цього було недостатньо. Тож вони вирішили звернутись до класики і працювати за рецептами 20-х років. Що з цього вийшло — дивіться у відеоматеріалі.

Шоколадне печиво

Що може бути краще за домашнє печиво? Кетлін Кінг зрозуміла це ще в дитинстві. Пристрасть до випікання принесла їй успіх у бізнесі: хрустке масляне печиво із шоколадною крихтою стало справою її життя.

Як дитяча мрія стала реальністю — дивіться у відеосюжеті.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
Коментарі
СЛУХАЙ ON AIR
РАДІО МАКСИМУМ Радіо Максимум
ЧИТАЧІ РЕКОМЕНДУЮТЬ
Більше новин
Новини інших ЗМІ
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук