Архів
Курси валют
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Які продукти не варто заморожувати

Заморожені ягоди
Заморожені ягоди / pexels.com

Заморозка – чудовий спосіб зберегти продукти свіжити на довгий час. Однак не всі продукти однаково добре переносять низькі температури.

Існують продукти, які при заморозці втрачають свої властивості та стають майже неїстівними. Про них далі.

Молочні продукти

Йогурт, вершки і сметана при заморозці розшаровуються і втрачають смакові властивості.

Читайте також: Шість простих правил, щоб пережити спеку

Смажені продукти

Під час заморозки такі продукти втрачають хрустку скоринку, стають занадто м’ягкими та, відповідно, смакують не дуже.

Водянисті овочі та фрукти

До цього списку відносяться огірки, дині, селера і зелений салат. Під час заморозки вони втратять смак та свою текстуру: стануть ніби вареними.

Яйця в шкаралупі

Очищені від шкаралупи та збиті яйця і заморозити – вони зберігатимуться добре і їх без проблем можна приготувати після заморозки. Але заморожувати яйця, як вони є, не рекомендують.

Соуси

Підливи, заправки і соуси, в яких використовується борошно або кукурудзяний крохмаль, під час заморозки втратять свій смак і текстуру, а після розморозки їх використовувати вже не можна.

Джерело: 24 Канал
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
Коментарі
СЛУХАЙ ON AIR
РАДІО МАКСИМУМ Радіо Максимум
ЧИТАЧІ РЕКОМЕНДУЮТЬ
Більше новин
Новини інших ЗМІ
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук