Київська перепічка – перший український фастфуд, який зберігся ще з радянських часів та є одним із кулінарних брендів столиці. При цьому не поступається ні котлеті по-київськи, ні київському торту.

Успіх закладу – в унікальному рецепті ніби й нічого складного. Дріжджове тісто та сосиска обсмажені у фритюрі має свої секрети.

Якщо спробувати перепічку в будь-якому іншому закладі Києва – миттєво відчуєш різницю. Черга за перепічками – це окреме питання. Вона є завжди. Іноді з трьох людей, а іноді з сотні.

Читайте також: Зроблено в Україні. "Привоз" – найколоритніший ринок України, серце й душа Одеси

Кияни підрахували, що черга рухається зі швидкістю 2 метри за хвилину. Кого тільки в ній тільки немає – і студентів, і пенсіонерів, туристів і навіть поважних чоловіків у краватках. Українська версія хот-дога до смаку кожному. І нехай без зайвого пафосу, саме цей заклад з-поміж 900 ресторанів Києва посів у "Тріп Едвайзорі" (порадник для туристів -"24" ) 21 місце, з достойним рейтингом 4,5.