Головну роль у історичній драмі- Марію Антуанетту виконує Діана Крюгер. Фільм заснований на новелі Шанталь Томас, яка розповідає про початок французької революції очима слуг королівства.

"Я у стресі. Одна справа бути на фестивалі у якості гості - це чудово, але першими представляти свій проект, що дуже важливо, важко для мене, я переживаю чи він сподобається глядачам", - розповіла акторка Діана Крюгер.

На прем'єрі акторку, окрім колег по знімальному майданчику супроводжував режисер картини Бенуа Жако. Дефіле перед спалахами фотокамер відвідали також члени жюрі "Берлінале 2012" серед яких Майк Лі, Джейк Джилленхол і Шарлотта Генсбур. Через неймовірно низькі температурні умови зізнаються знаменитості, обирати вбрання для килимової доріжки доволі складно.

"Ти завжди намагаєшся знайти щось таке, у чому не помреш на червоній доріжці. Тож я хоча б прикрила руки рукавами", - каже акторка Діана Крюгер.

"Сподіваюся все буде добре, погода триматиметься хоча б на такому рівні, як зараз і усі заявлені гості таки відвідають подію", - директор "Берлінале" Дітер Косслік.

Окрім Стрічки "Прощавай, моя королева" за головний приз фестивалю - "Золотого Ведмедя" змагатимуться ще 17 проектів. Кінопоказ триватиме до 18 лютого, тоді й оголосять переможців.