Список партнерів включає 156 компаній, які забезпечують поставки матеріалів, електронних компонентів, а також здійснюють остаточне складання пристроїв для Apple. Подібний крок нетиповий для Apple, яка ретельно приховує всі виробничі процеси.

Apple часто критикується правозахисними організаціями за партнерство з компаніями, в основному азіатськими, які не забезпечують належні умови праці працівникам. Як крок у відповідь Apple c 2007 публікує звіт про дотримання прав працівників на заводах своїх партнерів.

У 2011 році Apple провела 229 перевірок на фабриках партнерів. Під час них було виявлено окремі порушення, пов’язані з ненормованим робочим днем, використанням праці неповнолітніх, недотриманням безпечних умов праці та інше. За заявою Apple, компанія вимагає усунути ці порушення: найняти консультантів для оптимізації часу робочих змін, ввести процедуру перевірки віку на етапі найму та інше.

Крім того, Apple вступила в Fair Labor Association, яка займається охороною праці. Представники організації зможуть проводити незалежні перевірки на заводах, які збирають техніку для Apple.