При цьому Los Angeles Times, на який посилається сайт glomu.ru, не виключає, що саме даний крок Шварценеггера і став причиною його гучного розлучення з дружиною — Марією Шрайвер, яка з’їхала від нього близько трьох тижнів тому.

"Після того, як я покинув посаду губернатора, я розповів своїй дружині про цей випадок, який стався більше 10 років тому. Я розумію і заслуговую на почуття розчарування і злості щодо себе від своїх друзів і сім’ї. Виправдань немає, і я беру на себе повну відповідальність за заподіяну мною біль. Я вибачився перед Марією, моїми дітьми і моєю родиною. Мені, дійсно, дуже шкода", — сказав екс-губернатор Каліфорнії.

Крім цього, Шварценеггер звернувся з проханням до ЗМІ проявити повагу до особистого життя його сім’ї і дотримати її недоторканність.

"Я прошу ЗМІ поважати особисте життя моєї дружини і моїх дітей у цей неймовірно нелегкий час. Тоді як я заслуговую на вашу увагу і критику, моя сім’я цього не заслуговує", — підкреслив він.

З цієї причини газета навмисно не оприлюднила імені колишньої домробітниці сім’ї актора, а також стать і ім’я її дитини. У свою чергу, представники Марії Шрайвер повідомили виданню, що коментарів з її боку не буде.