Ящики, спочатку розмістили у фоє штаб-квартири організації. Ви спитаєте хто ці люди, що гортають їх не соромлячись камер? Президент Академії кінематографічних мистецтв і наук має жартівливу відповідь.

"Ті люди то все мої родичі. І хоча не всі ми можливо однієї національності, однак ми все ж близькі, разом святкуємо Великдень і День подяки. Та насправді вони рахують, серйозно, а якщо ні, то шукають мій бюлетень аби його зіпсувати", - каже президент Академії кінематографічних мистецтв і наук Том Шерак.

Підрахунком голосів, нагадаємо вже майже 70 років займається "ПрайсУотерхаус Куперс". Компанія, має отримати усі заповнені бюлетені до 21 лютого і протягом наступних 5 днів визначити переможця. Конверти з іменами Лауреатів премії відкриють на сцені кінотеатру "Кодак" в Лос-Анджелесі під час урочистої церемонії 26 лютого.

Нагадаємо, серед номінантів-фаворитів "Оскара " цьогоріч картина Мартіна Скорсезе "Хранитель часу" та "Артист" Мішеля Хазанавічуса. Вони заявлені в 11 та 10 категоріях відповідно, включаючи найпрестижнішу - "Кращий фільм".

Серед інших учасників перегонів також фільми "Нащадки", "Прислуга", "Бойовий кінь", "Людина, що змінила все", "Дівчина з татуюванням Дракона" і "Північ в Парижі".