А от прекрасній половині людства варто принаймні послухати про ту, яка на віки закрила рота усім хто вважає, що не варто садити жінку за кермо. Тож беремося виконувати першу обіцянку…

Панове, можете навіть не соромитися думок, що почали роїтися у вашій голові. Їх розділяє більшість чоловічого населення планети. Інакше як пояснити те, що жодне опитування стосовно найсексуальніших спортсменок не проходить без Даніки Патрік. Ця жінка знає, що вона красива і цілком виправдано демонструє це. Її хочуть, а ось цей сивочолий дідусь навіть не приховує власні бажання… Та про це трішки згодом.

Та зйомки у рекламних роликах, музичних кліпах і фотосесіях для чоловічих журналів лише одна із верхівок айсберга. Впевнена у власних силах, безкомпромісна і часом навіть жорстка, готова у кожній ситуації йти до кінця чого б це не коштувало, запальна і агресивна - такою знають Даніку Патрік ті, хто хоч раз бачив як вона займається своєю улюбленою справою - обганяє суперників.

Дебют красуні у найпрестижнішій американській серії перегонів з відкритими колесами вболівальники та насамперед конкуренти сприйняли як комерційний хід власників. Мовляв, їй би рекламувати спідню білизну. Це я звісно можу подумала Данік, але окрім цього ще й втру вам носа.

Вже в перший для себе сезон Патрік виграє дві кваліфікації і фінішує четвертою у легендарній гонці Інді 500 - досі подібне не вдавалося жодній жінці. А ще через три роки Даніка робить здавалося не можливе. Пам’ятаєте вона обіцяла втерти носа скептикам? Зробила це пілотесса на японській трасі Мотегі у 2008-му. Ефектний тріумф зробив Даніку Патрік першою і досі єдиною жінкою яка вигравала такі престижні автозмагання. Звісно вона плакала, але хіба ж емоції у такі миті притаманні лише жінкам?

Суперники уже давно ставляться до неї цілком серйозно і далеко не усі чоловіки досягали за кар’єру того, що вона має у свої 29, а ось цей старигань досі про неї мріє. Це Берні Еклстоун - власник комерційних прав на Формулу-1. Сивий лис спить і бачить як стовпчик телевізійних трансляцій королеви автоспорту росте догори від появи у ній цієї принцеси. Наразі Даніка відмовляється, та хто зна? Можливо вона знову вирішить, що пора продемонструвати чоловікам хто є хто на треку і мрія Берні Еклстоуна таки збудеться.