Акторка розповідає: коли вона вперше прийшла на прослуховування навіть уявити собі не могла, що цей фільм буде настільки масштабним.

”Коли я дізналася, що працюватиму з Бредом Піттом - одразу почала дуже нервувати через те, що мене тепер звільнять, бо хто я на його фоні. Вмить "маленький фільм над яким я працюю" перетворився у Голівуд... Але коли я познайомилася з ним то зрозуміла, що він звичайний хлопець. Він з'явився на своєму байку без будь-якого пафосу..Звичайно він не як усі, бо він Бред Пітт, але він насправді такий же як ми..”, - каже акторка Джессіка Частейн.

Картина занурює нас у 50-ті роки, і розповідає історію дитини, яка зростала із жорстким батьком, якого грає власне Пітт, і люблячою матір'ю у виконанні Джессіки Частейн. Ідея фільму: пошуки свого буття. Глядач спостерігатиме життя героя від хлопчини до дорослого чоловіка. А особливу до себе у стрічці приверне красунчик Бред Пітт, який за словами колег приємно здивує.

"Коли я подивилася фільм, то одразу подумала: " його гра просто неймовірна". Люди насправді будуть дуже здивовані. Незважаючи на те, що всі знають який він прекрасний актор...тут відкриються його абсолютно нові сторони. Він такий хоробрий і такий прекрасний у цій стрічці", - каже акторка Джессіка Частейн.

“Дерево життя” - перший фільм Терренса Маліка з 2005 року. Бюджет картини склав $150 млн., а світова прем'єра призначена на 27 травня наступного року.