Тепер частка Fiat в її статутному капіталі становить 58,5%.

У 2009 році, в рамках процедури банкрутства Chrysler, Fiat придбала 20% її акцій, маючи намір стати повноцінним власником автогіганта. За умовами угоди з урядом США, Fiat могла розраховувати на часткове розширення своєї участі і без прямої покупки нових акцій, а за рахунок, зокрема, організації спільного з Chrysler виробництва в США компактних і економічних двигунів.

Дві інших умови тієї ж угоди - розширення міжнародної дилерської мережі компанії Chrysler, а також організація в США виробництва найбільш економічних моделей автомобілів, що витрачають не більше 6 літрів палива на 100 кілометрів.

У рамках процедури банкрутства два роки тому галузевою профспілкою був створений спеціальний трастовий фонд. З його коштів оплачується, зокрема, медична страховка колишнім працівникам Chrysler. У розпорядженні цього фонду залишається тепер 41,5% акцій американської компанії.

Приблизно 16% акцій американського автовиробника Fiat викупила в 2011 році за 1,3 мільярда доларів, і вже до початку грудня загальна її частка в Chrysler перевищила 50%.