На фото Кайлі обіймає великого плюшевого ведмедя. Іграшку співачці вручив арбітр, який відвідав виступ Міноуг в одному з клубів Лондона. Кайлі навіть і подумати не могла, що виявиться втягнутою в скандал через великого іграшкового ведмедя. При поверхневому погляді на цій фотографії нічого аморального виявити не можна. Якщо не звернути увагу на праву руку співачки.

Через деякий час, після того як Кайлі завантажила фотографію на свою сторінку в Facebook, адміністратори ресурсу заблокували доступ до зображення у зв’язку з порушенням умов сайту. Один з представників Facebook пояснив своє рішення так: "Ми не дозволяємо завантажувати фотографії, що зображають голих людей, вживання наркотиків або насильство".

Як з’ясувалося пізніше, адміністрації соціальної мережі не сподобалося, як Кайлі тримає мікрофон. Він опинився між ногами іграшкового звіра, через що картинка вийшла двозначною. Фото було зроблено в той момент, коли співачка брала велетенську іграшку від фаната і навряд чи думала про місцезнаходження мікрофона.