Видатний австралійський фотохудожник Пітер Лік, має власні студії у Америці, Канаді та Австралії, і тепер у європейській Україні.

"Це зараз практично приватна колекція, ми зі своє сторони намагались передати ту атмосферу тих галерей Пітера Ліка, в яких ми побували, які ми бачили. Дизайн, максимально близький до тих, які б ви їх відвідали в Лас-Вегасі чи у Нью-Йорку", - каже співвласник галереї Дмитро Сердюк.

Пітера Ліка називають сучасним живописцем, який замість пензлів тримає у руках фотоапарат. Причаровує у роботах не лише суть та зміст, але й гра світла, завдяки яким фотографії оживають. Зараз він працює над новою серією картин, тому не зміг особисто бути на відкритті власної галереї. Та за словами організаторів, митець обов’язково завітає до України.

"Хотілось би якомога більше людей звикали до творчості, щоб навчались насолоджуватись гарним. Оновлення звичайно будуть. Я думаю десь раз на рік. Восени плануємо завести нову колекцію картин", - каже директор галереї Наталія Макогончук.

Роботи Ліка є у приватних колекціях Джорджа Буша, Біла Клінтона, Сінді Кроуфорд, Селін Діон та багатьох інших. Можливо, з часом до списку поціновувачів творчості майстра доєднається і українське зіркове ім'я.