Цей автомобіль — перший гібрид, який має повністю кероване шасі, що дозволяє повертати всі чотири колеса.

Для координації роботи такого шасі використовуються системи управління задніми колесами, зміни передавального відношення рульового управління і електропідсилювач керма. При русі Lexus GS електроніка автомобіля буде постійно відслідковувати кут повороту рульового колеса, швидкість машини, величину поперечного прискорення і дії водія. Завдяки цим даним комп’ютер розраховуватиме потрібний кут повороту для кожного з чотирьох коліс.

Кути повороту коліс спереду і ззаду можуть регулюватися незалежно один від одного, проте задні можуть змінювати своє положення максимум на два градуси. На швидкості нижче 80 кілометрів на годину передні і задні колеса повертаються в протилежні сторони, а в певних умовах на швидкості вище цієї позначки — в одному і тому ж напрямку. За словами представників Lexus, таке шасі дозволяє полегшити вхід автомобіля в поворот, поліпшити зчеплення задніх коліс з дорогою, підвищити стійкість машини на дорозі та керованість загалом.

Серед інших технічних нововведень на спортивному варіанті седана GS з’являться модернізовані амортизатори: передні отримають робочу рідину меншої в’язкості, задні будуть трохи нахилені назад, а їх нижні опори збільшаться в розмірах і стануть більш жорсткими. У спорт-пакет входять і більш потужні гальмівні механізми з 356-міліметровими дисками.

Також машина отримає спортивні налаштування шасі і адаптивну підвіску з двома режимами роботи — Нормальний та Спорт. В останньому випадку електроніка зведе до мінімуму поперечні крени кузова, автоматично змінюючи різницю в жорсткості правого і лівого амортизатора.

Крім цього, седан Lexus GS із спорт-пакетом F-Sport отримав аеродинамічний обвіс кузова з іншою решіткою радіатора, новим переднім бампером, в якому з’явилися збільшені повітрозабірники, іншим заднім бампером і заднім спойлером на кромці кришки багажника.

У салоні такого автомобіля з’являться спортивні сидіння, алюмінієві вставки на передній панелі і дверях, чорна оббивка стелі і стійок, а також особливі накладки на пороги з чорним логотипом Lexus і рульове колесо з емблемою F-Sport.

Світова прем’єра седана Lexus GS із спорт-пакетом F-Sport відбудеться 1 листопада на тюнінг-виставці SEMA в Лас-Вегасі.