Чергової п'ятниці на вечірнє "Фієста-шоу" завітала співачка Оля Полякова. Супер-блондинка українського шоу-бізу визначила у прямому ефірі “Люкс ФМ” - переможця тижня.

“Я не перший раз допомагаю взагалі людям. Я взагалі для того і народилась, як і ця ялинка, аби дарувати щастя та вдачу людям. В мене багато є шуб, але мені все мало. Ви знаєте, відкривається шафа - вона забита, класти немає куди, і вдягнути немає що!”, - каже співачка Оля Полякова.

Щасливцем став Вадим з Києва. Чоловік прагнув зробити подарунок своїй коханій Юлії, і в нього це дуже добре вийшло.

“І хочеться сказати, що дуже приємно, що чоловіки відправляють смс, щоб виграти шубку для своїх дружин. Це означає, що в нашій країні найпрекрасніші чоловіки”, - каже ведуча радіостанції "Люкс ФМ" Тетяна Татарченко.

Під час запальної вечірки "Пятница-развратница", ведучі "Люкс ФМ" Слава Дьомін та Василіса "одягнули" переможців двох попердніх тижнів. Повноправні власники шикарного вбрання поділились першими враженнями, адже до останнього не вірили у перемогу.

“Я була вдома, дивилась телевізор, думаю, якась компанія. хтось розігрує. Я прислуховуюсь, і думаю хто це, впізнаю голоси. Повірила, коли мені її вже вручили, і коли я її вдягнула”, - каже власниця шуби від радіостанції "Люкс ФМ" Наталія.

“Ми разом збирались йти гуляти, і тут нам говорять такі новини. Я була поруч. І повірила лише зараз. Супер! Супер! Кращого не буває!”, - розповідають власники норкової шуби від радіостанції "Люкс ФМ" Юлія та Вадим.

Нагадаємо, акція "Мех для всех", яку започаткував “Люкс ФМ” три роки тому, продовжує радувати своїх слухачів. 30 грудня відбудеться останній розіграш у цьому сезоні. Аби дізнатись умови акції - слідкуйте за ефірами найпозитівнішої радіостанції країни "Люкс ФМ".