“Показати, в першу чергу, не свій егоїзм, що я, як співачка, хотіла бути кращою - ні! Просто з'явилась пісня у цьому році така, яку, я вважаю, має почути Європа, аби вони нас, Україну, ще більше полюбили”, - сказала представниця України на "Євробаченні 2012" Гайтана.

Співачка за кілька днів до фіналу втратила голос, але все ж таки зібрала усі сили та виступила. На цю новину жартівливо відреагували фіналісти національного відбору.

“Гайтана втратила голос, тому що на корпоративах працювала, коли ми проводили репетиції. Наскільки мені відомо, і як вони сказали, вона була на концерті у Донецьку, і десь там промерзла”, - каже співачка Марта.

Фінал проходив у прямому ефірі, та найцікавіше відбулось у кулуарах.

Одні зізнавались, що готові підкорювати “Євробачення”, незважаючи на перші кроки на великій сцені.

“В мене є дуже хороша підтримка зараз у Закарпатті, тобто я зараз не одна. Я завжди їздила на конкурси одна, я в “Нову хвилю” в 5-ку проходила, в мене були тільки гроші на квиток”, - каже співачка Рената.

Інші співали, ділились враженнями від виступу та атмосферою серед учасників.

“Я вважаю, що ми кращі за всіх. В нас немає ні нафти, ні газу, нічого в нас немає, в нас є гарні дівчата”, - сказала співачка Оля Полякова.

“Тут така дивна атмосфера серед конкурсантів, така трохи напружена. В “грін-румі” там б'ють людей, дівчата рвуть волосся”, - розповів співак Макс Барських.

Одним з перших співачку привітав Макс Барських, який посів другу сходинку у голосуванні. За словами артиста, Гайтана гідна представляти Україну.

"Євробачення-2012" відбудеться у травні в Баку. Гайтана виступатиме 24 травня, у другому півфіналі.