Для презентації акторка обрала дивовижну білу сукню максі-довжини у грецькому стилі, тоді ж як виконавець ролі Джаспера Хейла красувався тут у темно-синьому, консервативного типу костюмі. Знаменитості перебували у хорошому настрої - залюбки позували для папарацці, усміхалися та роздавали фанам автографи.

Зазначимо, "Світанок" - остання частина роману Стефані Майер. Щоправда творці, екранізовуючи книгу, вирішили розділити історію на дві частини. У першій, яка, власне, вже за кілька тижнів виходить у широкий прокат, головні герої Белла та Едвард нарешті відгуляють своє весілля.

"Цей проект найнеймовірніше, що є в моєму житті та моїй кар'єрі. Я зустрів тут чудових друзів, зокрема Ніккі, Ешлі Грін та Келлана Латца. Це такий чудовий досвід разом виростати з цими трьома фільмами. Крім цього, у нас дуже милі фани", - каже актор Джексон Ретбоун.

"Я така щаслива бути знайомою з Крістен. Вона чудова акторка, кожен момент проведений з нею, прекрасний. Ми так багато часу провели на знімальному майданчику всі разом, що це вже перестало бути роботою. Це чудовий час", - сказала акторка Ніккі Рід.

Сюжет картини будується довкола вагітності Белли. Однак виношувати під серцем дитину від вампіра дається героїні з величезним ризиком для власного життя. Розвиток подій на широких екранах українських кінотеатрів вже з 17 листопада.