“Сьогодні відбувся консиліум за участі швейцарського хірурга, професора, який всі наші дії повністю схвалив. Він навіть захоплений результатами та й оптимізму в нього більше, аніж в нас”, - каже керівник Донецького опікового центру Еміль Фісталь.

На ранок завтрашнього дня лікарі запланували нову операцію.

“Ми сьогодні забираємо в операційну, робимо аналіз ран. В залежності від того, що там побачимо – будуть визначні наші подальші дії”, - каже керівник Донецького опікового центру Еміль Фісталь.

В Оксани - зараження крові, їй постійно потрібно переливати плазму та еротроцитарну масу. Донорів у Оскани Макар у Донецьку виявилося небагато. В дівчини рідкісна група крові - четверта позитивна. Тож, запаси збирають по всій області.

“Контактуємо з усіма станціями переливання крові області та відділеннями переливання крові на території Донецької області з проханням направити на нашу адресу еротроцитарну масу та заморожену масу”, - каже заступник головного лікаря Донецької станції переливання крові Валентина Трубіцина.

Сьогодні надійшла кров з Макіївки, Краматорська та Красноармійська. Та курс лікування тривалий, - кажуть лікарі, тож запаси потрібно постійно поповнювати.