Саме в теренах БЮТу знайшли таких представників як сексуальних збоченців, розбешаки, якісь дуже хворі шпигуни.

Треба було йому дати в пику прилюдно.

Тим часом, Генпрокуратура відмовилася розслідувати справу про корупцію в Парламенті через брак доказів. Зверталися і шпіон-бютівець Роман Забзалюк, і голова Верховної Ради Володимир Литвин. В ГПУ за громадянський вчинок Забзалюку подякували та попросили більше не компрометувати діяльність Верховної Ради.

“Театр абсурду і депутати в ньому актори. Практику купівлі-продажу народних обранців одними фракціями в інших, не заперечують самі парламентарі. Втім, на думку Генеральної прокуратури, ринкові відносини у стінах парламенту не є корупцією. Там це воліють називати фактом політичного життя Верховної Ради”, - каже журналіст Ольга Рицар.

Докази підкупу Генпрокуратура зобов'язана була шукати у процесі розслідування, - стверджує юрист Юрій Мартиненко. Відмова ж розпочати слідство - порушення.

“Прокуратура повинна була мотивувати чому вона відмовила у проведені такої перевірки, адже таким чином генеральний прокурор України створив прецедент безкарності підкупу тушок під куполом ВР України”, - каже юрист Юрій Мартиненко.

У самій прокуратурі воліють не пояснювати свою відмову у проведенні слідства. Спікеру Литвину, який просив лише надати оцінку скандальним подіям, також відповіли відмовою. Обурені байдужістю правоохоронців опозиціонери вирішили створити Тимчасову слідчу комісію з питань політичної корупції.

“Було б некоректно, якби я зараз почав коментувати в той же час ті факти, які будуть додані до роботи Тимчасової комісії щодо залякування представників опозиції, не винятком являюся і я”, - каже народний депутат Роман Забзалюк.

За словами юристів, депутат Роман Забзалюк мав би звернутися до Печерського суду столиці зі скаргою на Генпрокуратуру. Адже вона мала б в будь-якому випадку порушити справу або проти того, хто давав хабаря - за підкуп, або проти того, хто про це заявив - за наклеп.