Власниця бренду іменита дизайнерка Міучча Прада завжди дивувала глядачів цікавими поєднаннями найрізноманітніших елементів, однак цього разу, погоджуються усі, внучка Маріо Пради перевершила саму себе.

Штучне та справжнє хутро, картате сукно, зміїна шкіра, авіаційні шоломи - усе це було використано з неабиякою фантазією та смаком. Витончений шик плавно та гармонійно перетікав у вульгарний гламур - без жодної шкоди для цілісності колекції.

Наступної осені Міучча Прада рекомендує обирати випуклі плечі, великі ґудзики, високі пікантні чоботи та маленькі сумочки, які слід носити в руках.

Показ колекції розпочався із запізненням. Однак, Прада пояснила - кількома годинами раніше вона побачила кілька своїх творчих знахідок на іншому подіумі - судячи з усього, один з її колег вдався до банальної крадіжки ідей. Однак, дизайнерка довела, що їй самій позичати ідеї не потрібно. Тож, в останню хвилину деякі ансамблі були змінені і колекція зберегла свою оригінальність - хоч і початок шоу довелося трохи затримати.