"Проблеми з сайтом виникли через велику кількість відвідувачів у зв’язку з інформацією про закриття інтернет-ресурсу ex.ua, а також у зв'язку з можливими DDoS-атаками", — сказали в управлінні МВС.

В даний час фахівці намагаються відновити роботу сайту.

Як раніше повідомлялось, міліціонери припинили діяльність файлообміннику ex.ua за порушення прав інтелектуальної власності. Під час обшуків в офісі і дата-центрах веб-ресурсу оперативники вилучили 200 серверів із загальним обсягом нелегального контенту більше 6000 терабайт.

"Приводом до порушення кримінальної справи за частиною 2 статті 176 Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність за порушення авторського права і суміжних прав, послужили звернення, що надійшли на адресу Міністерства внутрішніх справ України від офіційних представників провідних світових виробників програмного забезпечення — міжнародних корпорацій Adobe Systems Inc., Microsoft Corporation, Graphisoft Inc. тощо, програмні продукти яких вже довгий час незаконно поширювалися через веб-сайт ex.ua", — йшлось у повідомленні МВС.

Представник файлообміннику Юріс Пісковий повідомив, що поки не може підтвердити інформацію про вилучення серверів.