Жінка каже, що студенти Донецького національного університету після проукраїнського мітингу пішли в центральний парк імені Щербакова, де до них підійшли декілька проросійських активістів, насильно обшукали, а коли знайшли українську символіки, то привели в будівлю Донецької ОДА.

Привели в облдержадміністрацію, роздягнули, зняли брюки, били по колінах, різали п'яти, намагалися різати пальці, поставили на коліна, били палицями по голові, поки хлопці практично знепритомніли. Потім посадили їх в іншу кімнату, поклали перед ними два пістолети, "візитку" Дмитра Яроша і стали проводити відеозйомку з коментарями, що нібито затримані активісти "Правого сектора",
— каже родичка.

Коли студенти стали заперечувати причетність до "ПС", сепаратисти вимкнули відеокамеру і знову їх побили, тоді забинтували їм голови і вигнали з ОДА".

Коли хлопці отямилися, пішли до Ворошиловського райвіділу, аби написати заяву за фактом знущань.

"Хочете — пишіть, хочете — не пишіть, але все одно тут скоро буде Росія", — такими словами, говорить жінка, їх зустрів черговий слідчий у РВВС з георгіївською стрічкою.

Як відомо, учора мирна хода громадян за Єдину Україну завершилася побоїщем. За попередніми даними Донецької ОДА, під час зіткнень між сепаратистами і учасниками акції за єдність України у Донецьку постраждали 25 осіб, 8 — затримані.