"Золотого лева" вручили доньці Френсіса Форда Копполи за картину "Десь", у якій йдеться про стосунки батька-актора і доньки-підлітка на тлі голлівудського кіновиробництва. Як зазначив голова журі фестивалю Квентін Тарантіно, оголошуючи переможця, Софії Копполі перемогу віддали одноголосно.

Фільм росіянина Олексія Федорченка "Вівсяники" отримав приз Міжнародної федерації кінопреси ФІПРЕССІ. Картина розповідає про подорож двох представників зникаючого північного народу меря, які везуть тіло померлої дружини одного з них, щоб поховати за спеціальним обрядом. Фільм, який також удостоївся призу за кращу операторську роботу, вийде в російський та європейський прокат одночасно в кінці жовтня.

"Срібний лев", який вручається за кращу режисуру, дістався іспанському режисерові Алексу де ла Іглесіі, який зняв фільм "Сумна балада для труби". Ця ж картина отримала приз за кращий сценарій.

Нагорода за кращу чоловічу роль дісталася Вінсенту Галло за роль втікача-терориста у фільмі "Необхідне вбивство" польського режисера Єжи Сколімовська. Приз за кращу жіночу роль отримала Аріана Лабед, яка зіграла у фільмі "Аттенберг" Афіну Рахель Цангарі.