Її колеги по сцені Гару, Бруно Пелетьє вже побували з гастролями в Києві, настала і її черга.

Елен Сегара (співачка): "Notre Dame da Paris", окрім професійного досвіду, дав мені безцінний досвід справжніх дружніх відносин. Звичайно, зараз в усіх своїх гастрольні графіки, але все одно намагаємось підтримувати зв'язок з акторами мюзиклу."

Два роки тому, співачка вже була на теренах СНД. Після виступу у Москві навіть вирішила включити російську пісню до свого альбому. Хто знає, можливо тепер Елен виконає щось й українською. Це до речі, стала б одинадцята мова, на якій вона співає.

У Французької виконавиці на рахунку більше 10 студійних альбомів та безліч нагород. Каже, що її позитивний образ не маска, а спосіб життя, хоча зізнається, має одну, на її думку, шкідливу звичку.

Елен Сегара (співачка): "Я справжня ненажера! Я дуже люблю готувати, і звичайно це все їсти. Це дає мені велике задоволення."

Суто з гурманських переконань, артистка скоріш за все скоштує і українську кухню. Та що стосується її побутового райдеру, організатори приємно здивовані, бо він дуже скромним. Ніяких тигрових креветок та талої води з гір.

Ігор Волошин (організатор): "Вона написала, але дуже делікатно так, по-французьки, що вона дуже любить білі килими. Це те, що я відмітив, це дуже мило та прекрасно. Ми поспілкувались та пояснили, що у нас у Палаці "Україна" з ними проблемо, бо просто їх немає. Вона сказала, добре, немає проблем."

Що ж стосується технічного райдеру, то тут компромісів бути не може, уся апаратура їде за співачкою з Франції. Якісне звучання - головний фактор виступу. Співачка та її команда пробуде в Україні 5 днів. 8 червня, Елен Сегара виступить в Одесі, а вже 10-го на неї чекатиме столична публіка.