Слідчі підтвердили наявність у 37-річного Хіта Кемпбелла і 26-річної Дебори Кемпбелл психічних і фізичних відхилень, які заважають батькам виховувати трьох дітей. Судді визнали, що безробітні дорослі не контролюють себе і можуть завдати малюкам серйозних травм. Апеляційний суд Нью-Джерсі відхилив вердикт місцевого суду, який не знайшов у поведінці подружжя Кемпбелл доказів насильства над Гітлером і двома його сестрами-близнючками, Еріен Нейшн — "Арійська нація" — і Гонсцлін Гіммлер, яку назвали так на честь Генріха Гіммлера.

Американський хлопчик прославився в грудні минулого року, коли одне з відділень магазину Wal-Mart в Пенсільванії відмовилося виготовити торт з написом "З днем народження, Адольф Гітлер!" на замовлення подружжя Кемпбеллів. Намагаючись виправдатися, глава сімейства заявив, що поліцейські погрожують його вбити, а дітей у нього з дружиною відібрали за наклепи сусідів, з якими він раніше судився.

Слідчим вдалося встановити, що обидва Кемпбелли самі були жертвами домашнього насильства в дитинстві і з того часу "не отримали адекватного лікування". Хіт Кемпбелл неодноразово в розмовах з журналістами захищав нацистів і підтверджував, що розділяє деякі їхні ідеї.

Гітлера та його сестер в січні 2009 року відправили до прийомних батьків. З того часу біологічні батько і мати неодноразово намагалися повернути дітей, наполягаючи, що живуть у вільній країні і можуть називати нащадків, як хочуть.

До речі, окрім того, що Хіт захоплюється нацистськими лідерами, чоловік також не вміє читати і має татуювання у вигляді свастики і напис "Гітлер" на руці.