“Тканини: шифон однозначно, який підкреслює попіл, невагомість, легкість. також гіпюр. аби підкреслити сексуальність жінки. Оксамит, який підкреслює розкіш. Звичайно ж лаковане взуття та пояси, що придає шику”, - каже дизайнер Юлія Айсіна.

Дизайнерка "ріто" Олена Дерев'янко надихнули пустотливі 60-ті. А от Лариса Лобанова продовжує експерименти з принтами та відтворенням у колекції різних етапів життя.

Марія Бех занурилась у водну стихію аби представити жінку морською володаркою. Основний акцент - текстура тканин.

Ukrainian Fashion week не обмежується показами основної програми. Поза подіумом триває експозиція українських дизайнерів "Межа тіла", присвячена 20-річчю незалежної українського моди.

“Наша виставка розділяється на три блоки. перший з яких присвячений втілення у костюмі безпосередньо тілесності. Другий блок присвячений ігноруванню тіла, тобто коли дизайнери намагаються ігнорувати безпосередню тілесність, і там в основному домінує форма, абстрактна від форми тіла. І третій блок, найбільш перспективний з точки зору розвитку дизайну - це трансформація”, - каже куратор експозиції Петр Мамчич.

В останній день показів колекції сезону весна-літо 2012 покажуть Катя Рождественська, Ольга Альонова, Олена Голец та Серж Смолін.