На вулицях Каїра вперше за час протестів відновлено рух транспорту. Окрім цього запрацювали деякі столичні банки, що простоювали понад два тижні.

Та демонстранти зменшувата площі Тахрір - і далі велелюднои оберти не збираються. В серці революції, н. Поступки, на які пішов віце-президент Омар Сулейман під час недільних переговорів, опозиціонери назвали недостатніми. Було погоджено створення комітету для розробки конституційних реформ, але про відмову Хосні Мубарака від своїх повноважень навіть не йшлося. Чинний президент не поспішає у відставку. Не квапляться втручатися в перебіг події і Брюссель з Вашингтоном. Генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен заявив, що Альянс збентежений подіями в Єгипті, але про втручання не може бути й мови.

Президент США Барак Обама закликав до негайних змін, але додав, що реформи повинні бути поступовими. Та такі сценарії - не до смаку демонстрантам, вони хочуть все й відразу. Вже цієї п’ятниці вони обіцяють зібратися на багатомільйонний марш, якщо буде потрібно, не востаннє.