Після трагічної загибелі юнака у листопаді 2011 року його друзі вирішили організувати експозицію, аби знімки побачили якомога більше людей. Протягом кількох місяців "по крихтах" з архівів різних видань вони зібрали понад 70 робіт.

"Він дуже цінував думку інших, прислухався і, як для будь-якого художника, важлива оцінка його роботи. Віталик був художником, а не ремісником. Тому ми брали саме ті роботи, які подобалися йому. Ми так собі думаємо, що якби цю виставку організовував він, напевно ми б "попали", - каже організатор виставки Олеся Остафієва.

Протягом 10 років Віталій встиг попрацювати з безліччю вітчизняних видань, а український Forbes менше, ніж за рік три його фотографії розмістив на обкладинку. На знімках як прості люди, так і перші особи держави, політики, релігійні діячі, бізнесмени.

Одним з найбільш символічних знімків експозиції є фото з третім українським президентом Віктором Ющенком та його донькою під час вшанування роковин Голодомору, зроблене за 2 дні до загибелі. Виставка фоторобіт Розвадовського відкрита для відвідувачів до 8 березня.