В інтерв’ю з істориком Білого дому Артуром Шлезінгером Жаклін Кеннеді не лише розповіла про своє життя з Джоном Кеннеді, а й дала оцінку багатьом сучасникам. Наприклад, вона піддала критиці громадського діяча Мартіна Лютера Кінга через його поведінку на похоронах Джона Кеннеді.

"Він сміявся над службою кардинала Кашінга і Роберт Кеннеді сказав, що він був п’яний. Я не можу бачити портрет Мартіна Лютера Кінга, не думаючи, яка він жахлива людина", — розповіла Жаклін Кеннеді.

Вона також назвала Президента Франції Шарля де Голля "егоцентричним і в’їдливим", а прем’єр-міністра Індії Індіру Ганді — "їдкою, напористою, жахливої ​​жінкою".

Жаклін Кеннеді також згадувала, як Джон Кеннеді жартував щодо можливого замаху.

"Після завершення Карибської кризи, коли все благополучно закінчилося, Джон сказав: "Якщо хтось збереться застрелити мене, це найкращий день", — розповіла колишня перша леді.

У 1963 році Жаклін Кеннеді погодилася дати інтерв’ю з умовою, що його опублікують після її смерті. Ця восьмигодинна розмова стала темою дослідження книги "Жаклін Кеннеді: історичні бесіди про життя з Джоном Кеннеді".