“Якщо говорити про нюанси, то завищена лінія талії завжди подовжує ноги, подовжує їх, тому з цим можна пограти”, - каже дизайнер Ольга Альонова.

Російська фотохудожниця Катерина Рождественська вперше виступила у ролі дизайнера. Малюнками на вбранні стали авторські фотографії новоспеченої модельєри.

Гості з Грузії - творчий тандем Анукі і Бічолла зробили акцент на чітких лініях крою та мінімалістичних силуетах. Колекцію прорахували до дрібниць від суконь до взуття.

Головний майданчик українського модного тижня трансформувався у подвійний подіум. Масштаби музейного комплексу дозволяють експериментувати із локацією.

“Сказати, що ми на цьому варіанті - я не можу. Тому що цього разу було важко було працювати режисерам-постановникам, вони намучилися звичайно зі схемами, схеми були різні, але з іншого боку, це не виглядало одноманітно”, - каже голова оргкомітету UFW Ірина Данилевська.

“Я у захваті, тому що я маю не один подіум, а два. Я можу вмістити туди не тільки клієнтів, баєрів та журналістів, а ще й бажаючих, які дуже хочуть подивитись”, - каже дизайнер Серж Смолін.

Наступний, ювілейний 30-й тиждень моди, пройде у березні 2012-го.