Вражений гостинністю і теплим прийомом під час свого першого виступу у 2005 році, музикант знову включив Київ до свого концертного графіку.

“Привіт усім, я Мобі, і я сподіваюся побачити усіх вас у Києві, в Палаці Спорту 10 червня. Я дуже чекаю на зустріч з вами. Дякую, бувайте!”, - каже музикант Мобі.

За два дні, в рамках свого світового туру музикант презентує програму своєї нової, 10 студійної платівки “Destroyed”. До продажу альбом потрапив менше місяця тому, але вже встиг продатися багатотисячним тиражем. За словами музичних критиків - на платівку безперечно чекає доля його попередників - альбомів “Play”, “Hotel”, “Wait for me” - які у багатьох країнах світу стали “золотими” та “платиновими”. Щоправда, запевняють організатори концерту, не обійдеться під час виступу в Україні і без старих добрих супер-хітів.

“Він буде презентувати частину свого нового альбому і безумовно, всі свої бестселери найкращі, очікувані, популярні хіти, які він колись написав”, - каже організатор концерту Антон Абдулаєв.

Виступ американського музиканта відбудеться у столичному Палаці Спорту 10 червня.