Переможцем став засновник компанії з розробки комп’ютерних ігор GSC Game World Сергій Григорович.

“Людина, коли знаходиться в суспільстві, їй дуже важлива певна соціальна підтримка, визнання в своїй галузі. Я хотів би побажати майбутнім учасникам обов'язково брати участь, організаторам хотів би побажати частіше проводити такі заходи”, - сказав засновник GSC Game World Сергій Григорович.

За словами організаторів конкурсу, основне завдання заходу - сприяння підприємницькій активності в країні. Зауважимо, переможець національного конкурсу стає фіналістом всесвітнього конкурсу “Підприємець року”, який у червні відбудеться у Монте-Карло. Фахівці високо оцінюють шанси Сергія Григоровича на всесвітню перемогу, адже українець відповідає всім вимогам прискіпливого журі.

“Вони дивляться чи розвиваються це ринки, чи ні. Ринки, що розвиваються, зараз популярні, Україна має відношення до них - це плюс. Вони дивляться що це за бізнес: це традиційне виробництво, це металургія, вугілля, це видобуток чи це нові технології. Наш переможець - представник нових технологій”, - каже керуючий партнер Ernst&Young в Україні Олексій Кредісов.

Зауважимо, конкурс “Підприємець світу” є найбільш престижним міжнародним конкурсом у сфері бізнесу і вважається аналогом Нобелівської премії в галузі підприємництва.