Вейн не зраджував із подругами своїх колег-футболістів. Ні, він просто знімав елітну повію за 1200 фунтів за кожен вечір. Авжеж, його дружина про це не знала.

Відразу кілька британських видань повідомили своїм читачам в кінці минулого тижня про зв'язок нападаючого з елітної повією Дженніфер Томпсон. Познайомилися Уейн і Дженніфер через агентство по Інтернету. За визнанням друзів дівчини, вона не знала імені свого клієнта і була дуже здивована, коли він постукав у двері. За відомостями ЗМІ, вартість послуг 21-річної Дженніфер Томпсон становила 1200 фунтів за ніч. Хоча подібна сума не критична для футболіста, який заробляє 100 тисяч фунтів на тиждень.

wayne and coleen leave with their son Kai in November 2009

"Моє життя зруйноване. Я був дурнем, Колін ніколи не пробачить мені це. Вона піде від мене", - наводить слова футболіста Sunday Mirror.

Images of Jennifer Thompson

Руні зустрічався з дівчиною в секретному готелі як мінімум 7 разів за 4 місяці. Крім того, він відвідував з нею VIP-закладу Манчестера: клуби, бари і казино. У перший раз це сталося в липні минулого року, коли вони зустрічалися в номері готелю "Лоурі" вартістю в 300 фунтів. Тоді дружина футболіста Колін була на 5-му місяці вагітності.

Якщо Руні розлучиться зі своєю дружиною, вона претендуватиме на половину майна футболіста, а це близько 10 млн. фунтів стерлінгів. Також Уейн змушений буде виплачувати аліменти.

wayne and coleen's home