Для нормальної роботи організму дієтологи радять вживати 2 літри води в день. Однак, вода, яку ми п’ємо впливає на наше здоров’я.

Дослідження інституту МакКвейрі в Сіднеї виявили - бутильована вода не є поживнішою та чистішою за воду з крана. Майже 40% брендів бутильованої води використовують ту ж воду, додаючи їй очистки. Не додає користі нашому здоров’ю і пластикова тара, в якій постачають воду.

Чимало людей не байдужі до мінеральної води, особливо під час їжі. Ця вода мандрує крізь пласти гірських порід, збагачуючись кальцієм, магнієм та калієм. Однак, слід пам’ятати - ця вода містить і натрій. А ним не варто зловживати.
І кому ж не подобається бутильована вода з джерела.

Кожен ковток без їдкого присмаку хлору. Але наскільки вона безпечна? При тривалому зберіганні води, у ній можуть розмножуватись бактерії. Однак, вчені до кінця не з’ясували, як вони впливають на наш організм.
Вода повсюди, і ї потрібно пити. Головне не помилися з вибором.

Їжа для мозку

Попереду іспити, чи відповідальна співбесіда?
Щоб активізувати свій мозок, поласуйте продуктами, що містять жирні кислоти.
Найбільшу кількість цих кислот містить м'ясо жирних порід риб, зокрема атлантичного лосося. Тут також чимало протеїну. Як результат - чудовий смак і пожива для мозку.

Полуниця - це не лише задоволення. "червона красуня" багата на вітаміни групи В, у ній більше, ніж у лимоні, вітаміну С, багато фолієвої кислоти, заліза, міді, органічних кислот. Солодкі ягоди зміцнять вашу пам'ять. В полуниці є й антиоксидант, який запобігає хворобі Альцгеймера.

Науковці довели - майже всі ягоди - це чудова пожива для мозку. Малина, зокрема стимулює розумову активність, і навіть запобігає старінню мозку.
Сідаючи за книжки, не забудьте прихопити горіхи. Жменька фісташок підзарядить мозок, і допоможе краще запам’ятовувати інформацію.
Перекусіть супер-їжею!