Про це сказав лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу у відповідь на запитання, чи є якісь домовленості в переговорах між Україною і Росією.

"Є питання, на які наша сторона на даний момент ще піти не може", – повідомив він.

На запитання, чому переговори проходять у закритому режимі, Єфремов відповів, що для озвучування питань і ходу обговорення на переговорах потрібна згода обох сторін.

"Якщо одна сторона, не встигнувши ще домовитися, побіжить у ЗМІ розповідати про те, чого не існує насправді, то переговори ніколи не закінчаться", – наголосив депутат.

Єфремов сказав, що після того, як будуть досягнуті якісь домовленості, документи прийдуть на ратифікацію до Верховної Ради, і вся громадськість про це знатиме.

Разом з тим, він нагадав, що, "коли свого часу Тимошенко вела переговори, то вона навіть Ющенка не поінформувала за результатами цих переговорів, а на його письмовий запит вона не дала жодної відповіді".

"Безумовно, у нас таке виключено, і громадськість буде поінформована, якщо переговори завершаться успішно, щодо результатів цих переговорів, а якщо вони не завершаться, то тоді ніякої інформації не буде, тому що переговори будуть не завершені", – сказав Єфремов.

Як відомо, сьогодні Президент України Віктор Янукович заявив, що Україна хоче добитись зниження ціни на газ до 250 доларів за 1000 кубометрів.

Нагадаємо, 20 грудня у Підмосков'ї відбувся черговий раунд переговорів між президентами та прем'єр-міністрами України та Росії.