Про це повідомляє ZN.UA.

"Ми говоримо: якщо ви хочете швидко це зробити, давайте створимо зараз комісію, яка розгляне варіанти Конституції, в короткий термін (це можна зробити протягом максимум 2 місяців), підготувати варіант Конституції, і максимум до 15 квітня внести її в сесійну залу і проголосувати", - сказав Єфремов.

Він також вважає неприпустимим приймати зміни до Конституції 226 голосами постановою Верховної Ради.

"Якщо ми говоримо, спираючись на Конституцію 2004 року - так, але звідти прибрати всі норми, які, ви пам'ятаєте, потім працювали таким чином, що в державі не було влади, коли прем'єр-міністр і президент з'ясовували один з одним стосунки", - вважає лідер фракції Партії регіонів.

Нагадаємо, раніше Олександр Єфремов зазначив, що виступає проти повернення до Конституції 2004 року й повернення до парламентсько-президентської форми правління.

Як відомо, сьогодні опозиція та більшість так і не змогли домовитися щодо конституційних змін у Верховній Раді. Спікер Володимир Рибак закрив вечірнє засідання і запросив лідерів фракцій до себе для "продовження перемовин".

Опозиція підготувала проект конституційного Акту про повернення до Конституції 2004 року, для затвердження якого Раді вистачить 226 голосів.