Захід відбудеться в Нью-Йорку. Тема презентації поки невідома, але повідомляється, що виступати перед журналістами буде віце-президент компанії Едді Кью.

Оскільки Кью займається App Store, музичним магазином iTunes і книжковим iBookstore, очікують, що на презентації мова піде про один з цих сервісів. Малоймовірно, що Apple представить на січневому заході нові пристрої.

Техноблог TechCrunch з посиланням на власні дані підтверджує, що презентація Apple намічена на кінець січня. За даними видання, темою зустрічі стануть електронні книги і видавничий бізнес.

За сформованою традицією, Apple висилає запрошення на свої заходи приблизно за тиждень до призначеної дати. До цього терміну всі подробиці про майбутню презентацію зберігаються в таємниці.

Очікується, що в першій половині 2012 року Apple представить третє покоління планшетів iPad. Крім того, відразу кілька неофіційних джерел заявили, що в 2012 році компанія випустить пристрій під назвою Apple TV. Імовірно, це буде телевізор з голосовим керуванням.