Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      10 секретів харчової промисловості, які від вас приховують

      10 секретів харчової промисловості
      10 секретів харчової промисловості / Скріншот з відео

      У супермаркеті покупці, зазвичай, обирають продукти з яскравим зовнішнім виглядом. Але навіть це не гарантує доброго смаку чи користь для здоров'я. Те, що додають у деякі улюблені продукти, може вас шокувати.

      А як відомо, чимало домішок можуть серйозно нашкодити здоров'ю, передає Вrightside.

      1. При покупці твердого сиру важливо звертати увагу на його колір, дірки та текстуру: вона повинна бути рівномірною, отвори повинні бути рівномірно розподілені на весь кусок. І якщо сир не відновить свою форму після того, як ви трохи стиснете, краще не брати його.

      Читайте також: Що станеться з організмом, якщо на місяць стати веганом: експеримент

       

      2. Свіже м'ясо має мати рожевий колір, а не яскраво-червоний чи коричневий. Також при натисканні воно повернеться до попередньої форми і не прилипає до рук.

      3. Натуральний мед прозорий і однорідний. Спробуйте розтерти краплю меду між пальцями – якісний мед легко поглинається шкірою.

      4. Ягідне ароматизоване морозиво дуже рідко буває натуральним, тому краще вибирати морозиво з горіхами, цукатами та сухофруктами.

      5. Для шоколаду чим коротший перелік складників, тим продукт кращий. Окрім того важливо, щоб у складі було какао і какао-масло, а не рослинна олія.

      6. Свіжа риба не має мутних очей, зябра повинні бути яскраво-червоними.

      7. Пластикові пакетики дозволяють хлібу залишатися довше свіжим, але він втратить свій смак всього за кілька годин. Тож варто брати хліб у пекарні.

      8. Дві або три секції в червоному перці вказують на те, що він трохи гіркий і має менше насіння. Якщо є чотири секції – це буде солодкий перець з великою кількістю насіння. 

      9. Якщо пропустити солодку газовану воду через фільтр – ви будете здивовані результатом, адже вода втратить свій колір.

      10. Не секрет, що желатин виробляється шляхом кип'ятіння у воді шкіри, сухожиль, зв'язок та кісток свиней і корів. Тож якщо ви веган – варто використовувати агар-агар – природна суміш, яка чудово замінить желатин.

      Які продукти містять домішки невідомого походження – відео

      Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділі Здоров'я.

      Джерело: 24 Канал
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук