Нардеп Ірина Горіна звернулася до міліції 2 квітня о 21:20 з заявою про хуліганські дії невідомих осіб з числа учасників політичної акції, яка проходила у вівторок під Верховною Радою. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС у Києві.

За словами регіоналки, вчора на вулиці Шовковичній, 4 її наздогнали близько 50 людей з плакатами кількох опозиційних сил.

"Агресивно налаштовані громадяни безпричинно почали її ображати нецензурною лайкою, погрожувати фізичною розправою та кидати в неї грудки снігу і льоду. Внаслідок цих хуліганських дій народна депутатка отримала тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

Медиків, які обстежували жінку в умовах стаціонару, встановили, що Горіна отримала "закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку".

Слідчий відділ Печерського РУ ГУ МВС у Києві вніс відомості за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Кримінальне провадження відкрили за "хуліганство".

Нагадаємо, вчора активісти, які мітингували під стінами Верховної Ради, закидали снігом і землею регіоналок Ірину Бережну, Юлію Льовочкіну та Олену Бондаренко тоді, як вони виходили з парламенту.