Авокадо з рибою – прекрасне поєднання: ситне, але при цьому без єдиного грама шкідливих жирів. Також це хороший вихід із ситуації, коли немає часу приготувати повноцінний обід або вечерю.

Читайте також: 6 продуктів, які здатні нормалізувати тиск

Як приготувати авокадо з тунцем

Інгредієнти:

- 1/2 стиглого авокадо;
- 1 банка консервованого тунця;
- 2 столові ложки нежирного грецького йогурту;
- 1 стебло селери, краще з листям;
- 1 столова ложка консервованого халапеньо;
- 1 ст. л. маринаду халапеньйо.

Рецепт приготування авокадо з тунцем:

1. Наріжте нетовстими шматочками селери та дрібно наріжте халапеньйо. У невеликій мисці розімніть вилкою половину авокадо;

2. Додайте до авокадо всі інші інгредієнти, добре перемішайте, трохи посоліть. поперчіть і ще раз перемішайте;

3. Змішані інгредієнти можете покласти в половинку авокадо в якості тарілки.

В підсумку ми отримаємо 407 кілокалорій, 65 грам білка, 8 грам вуглеводів, 14 грам жиру.